Over ons

JobMatchFactory is gevormd door een team met een rijke historie in de arbeidsmarkt, automatisering en bedrijfsprocessen. JobMatchFactory is ontstaan vanuit de vraag uit de markt naar een matching systeem dat naast hard skills kan matchen op meerdere selectie criteria om zo het selectieproces efficiënter, sneller en met een lagere cost-per-hire te kunnen realiseren. Het resultaat is een matching systeem dat op basis van verschillende gewenste criteria de beste match geeft tussen cv’s en vacatures.

De projectleider is:
Sven van Weely CEO

Met een ruime ervaring als projectleider en daarnaast met detachering in met name de IT sector en met de voorkomende procedures met betrekking tot inzet personeel, administratieve en financiële afwikkeling daarvan.

Het technisch geweten is:
Onno Pistorius CTO

Onno heeft een brede en diepgaande IT kennis (BI/AI) en ruime ervaring met de uitrol en het managen van IT projecten. Daarnaast beheert Onno de (technische) Roadmap voor het succesvolle selectie- en implementatieplan.

Market maker / projecten:
Egbert van Weely Founder en CFO

Egbert heeft jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van marketing en bedrijfsprocessen. Egbert is specialist op het gebied van vereenvoudigen van procedures, het openen van deuren en uitrollen van persoonlijke en bedrijfsmatige netwerken. ”Getting Things Done”